Skip to main content

Személyközpontú módszerspecifikus képzés

INDULÓ KÉPZÉS


Dr.Pintér Gábor (kiképző pszichoterapeuta, c.egyetemi tanár) teljes személyközpontú módszerspecifikus kiképző programot indít. Az önismereti csoportban vezetőtársa Horváth Enikő tanácsadó szakpszichológus lesz.

A képzés a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület keretében és tanulmányi rendje szerint folyik, s szakorvosok és szakpszichológusok számára egyben a pszichoterápiás szakképzés teljes személyközpontú módszerspecifikus fázisa. Pszichoterapeuták számára "személyközpontú pszichoterapeuta", másoknak "személyközpontú tanácsadó" végzettséget ad, ami később átminősíthető. A tanfolyam elemei: sajátélményű önismereti csoport (150 óra, a szakmai további képzés előfeltétele) , pszichoterápiás tréning (100 óra), elmélet (50 óra), szupervízió(100 óra). A teljes képzés tervezett időtartama 3 év. A tanfolyam a képzési rend szerint halad, lásd: http://www.szemelykozpontu.hu/files/ujkepzesirenddatum.pdf

Általában havonta egy alkalommal, teljes keddi napokon lesz a képzés nagyrészt BUDAPESTEN + néhány intenzív blokk tervezetten SZEGEDEN.

Az első képzési nap az előzetes tervünkben: 2024. MÁRCIUS 19. vagy április 16.

Pszichoterapeuta jelöltek, rezidensek, (szak)pszichológusok, (szak)orvosok, segítő foglalkozásúak jelentkezését várjuk!

Jelentkezés, információ: Horváth Enikőnél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a +36 70 938 1531-es telefonon.

Moreno Centrum

Dr. Pintér Gábor, Pintér Barbara


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20-481-24-19

© Moreno Centrum. Minden jog fenntartva! Adatkezelési tájékoztató