Skip to main content

Csoportok, workshopok

Személyközpontú módszerspecifikus képzés

INDULÓ KÉPZÉS


Dr.Pintér Gábor (kiképző pszichoterapeuta, c.egyetemi tanár) teljes személyközpontú módszerspecifikus kiképző programot indít. Az önismereti csoportban vezetőtársa Horváth Enikő tanácsadó szakpszichológus lesz.

A képzés a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület keretében és tanulmányi rendje szerint folyik, s szakorvosok és szakpszichológusok számára egyben a pszichoterápiás szakképzés teljes személyközpontú módszerspecifikus fázisa. Pszichoterapeuták számára "személyközpontú pszichoterapeuta", másoknak "személyközpontú tanácsadó" végzettséget ad, ami később átminősíthető. A tanfolyam elemei: sajátélményű önismereti csoport (150 óra, a szakmai további képzés előfeltétele) , pszichoterápiás tréning (100 óra), elmélet (50 óra), szupervízió(100 óra). A teljes képzés tervezett időtartama 3 év. A tanfolyam a képzési rend szerint halad, lásd: http://www.szemelykozpontu.hu/files/ujkepzesirenddatum.pdf

Általában havonta egy alkalommal, teljes keddi napokon lesz a képzés nagyrészt BUDAPESTEN + néhány intenzív blokk tervezetten SZEGEDEN.

Az első képzési nap az előzetes tervünkben: 2024. MÁRCIUS 19. vagy április 16.

Pszichoterapeuta jelöltek, rezidensek, (szak)pszichológusok, (szak)orvosok, segítő foglalkozásúak jelentkezését várjuk!

Jelentkezés, információ: Horváth Enikőnél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a +36 70 938 1531-es telefonon.

Moreno Centrum

Dr. Pintér Gábor, Pintér Barbara


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20-481-24-19

© Moreno Centrum. Minden jog fenntartva! Adatkezelési tájékoztató